Top Bar

Kitchen Crop Prices - ၂၀၂၅ ခုနှစ်၊ ဒီဇင်ဘာလ (၄) ရက်

ကုန်မျိုးစုံစျေးနှုန်းများ (ကျပ်)
4.12.2025
စဉ်

ကုန်စည်

ရေတွက်ပုံ

စျေးနှုန်း

အရောင်းအဝယ်ဖြစ်သည့် အရေအတွက်

 (က) ကြက်သွန်နီ  

     ၂၀စီး ၊ ၁၂၀,၀၀၀ ပိဿ

၁။ဆိတ်ဖြူရှယ်(သစ်)ရှယ် ပိဿာ1750

 

  လတ်ကြီးပိဿာ1500

 

  လတ်သန့်ပိဿာ900

 

  လတ်ချောပိဿာ450 
၂။မြင်းခြံရှယ်(သစ်)ရှယ် ပိဿာ1400-1900 
  လတ်ကြီးပိဿာ1100-1600 
  လတ်သန့်ပိဿာ600-1000

 

  လတ်ချောပိဿာ350-550

 

၃။မုံရွာ ရှယ်  (သစ်)ရှယ်ပိဿာ1800

 

  လတ်ကြီးပိဿာ1400

 

  လတ်သန့်ပိဿာ800

 

  လတ်ချောပိဿာ450

 

၄။မြင်းမူ ရှယ်  (သစ်)ရှယ်ပိဿာ 

 

  လတ်ကြီးပိဿာ 

 

  လတ်သန့်ပိဿာ 

 

  လတ်ချောပိဿာ 

 

၅။တောင်သာ (သစ်)ရှယ်ပိဿာ 

 

  လတ်ကြီးပိဿာ1100

 

  လတ်သန့်ပိဿာ600

 

  လတ်ချောပိဿာ300

 

၆။မိထ္ထီလာ (သစ်)ရှယ်ပိဿာ 

 

  လတ်ကြီးပိဿာ 

 

  လတ်သန့်ပိဿာ 

 

  လတ်ချောပိဿာ 

 

၇။ပခုက္ကူ (သစ်)ရှယ်ပိဿာ 

 

  လတ်ကြီးပိဿာ 

 

  လတ်သန့်ပိဿာ 

 

  လတ်ချောပိဿာ 

 

 (ခ) ကြက်သွန်ဖြူ  

 

၅၀၀ အိတ်၊  ၁၅,၀၀၀ ပိဿာ

 ကြူကုတ်ရှယ် ပိဿာ18000

 

 အောင်ပန်းထူး-၂ပိဿာ

3500

 

  ထူး-၃ပိဿာ

4500

 

  ထူး-၄ပိဿာ

5500

 

  ထူး-၅ပိဿာ

6500

 

 (ဂ) ငြုပ် 

 

၃၀၀ အိတ်၊  ၆,၀၀၀ ပိဿာ

၁။ပန်းရဲ(ဟောင်း) ပိဿာ

7500-8500

 

၂။ပန်းရဲ(AC) ပိဿာ

17000-18000

 

၃။မြှားနီ(ဟောင်း) ပိဿာ

9000-9500

 

၄။မြှားနီ(AC) ပိဿာ

17000-18000

 

၅။ရှမ်းရှည် ပိဿာ17000 
၆။ဆင်ဖြူကျွန်း(ပု) ပိဿာ

31000-32000

အိတ်၊    ပိဿာ

၇။ဇီးပွ ပိဿာ

21500-23000

 

၈။

ပျော်ဘွယ်မိုးထောင် ပိဿာ

14000

 

၉။

မြစ်ဝ ပု (AC) ပိဿာ30000

 

 (ဃ) ထန်းလျက် 

 

 

၁။တောင်သာ မလိုင်(ကြမ်း)ဟောင်းပိဿာ

6000-6300

 

 ညောင်ဉီးဆေးရှယ် ပိဿာ

7300

 

 ညောင်ဉီးဆေးရှယ်(ထန်းရော) ပိဿာ

4200

 

 ပခုက္ကူကြမ်း/သစ် ပိဿာ

6400

 

 ရေစကြိုထန်းလျက်/သစ် ပိဿာ

7000-7500

 

 (င) ကြံသကာ 

 

 

 ကြံသကာ(ရှမ်း) ပိဿာ

3000

 

 ကြံသကာ(သကြားရော) ပိဿာ

4800

 

 (စ)မန်ကျည်းသီး  

 

 

 မန်ကျည်းသီး(ပွင့်ကပ်) ပိဿာ

4500-5500

 

 မန်ကျည်းသီး(အသား) ပိဿာ

8000-10500

 

 (ဆ) သကြား 

 

 သကြား (ပြည်တွင်း) ပိဿာ3700-4100

 

 (ဇ) အာလူး  

  ၄စီး၊ ၂၄,၀၀၀  ပိဿာ

 အောင်ပန်းA1ပိဿာ 

 

  OKပိဿာ3300

 

  S1ပိဿာ3800

 

  S2ပိဿာ

4300-5300

 
 တရုတ် ပိဿာ5500

 

စျေးနှုန်းများပြန်ကြည့်ရန်

Footer Background